Overslaan en naar de inhoud gaan
kaas
van de boerderij

In onze landwinkel bieden we een breed assortiment koekaas, geitenkaas en schapenkaas aan. We hebben boerenkaas (gemaakt van rauwe melk) en kaas van gepasteuriseerde melk. Daarnaast hebben we biologische kaas en kaas met vegetarisch stremsel

Koekaas

Koekaas bieden we aan in vele smaken en varianten: jong, jong belegen, belegen, extra belegen, oude kaas, overjarig, oude brokkelkaas en 30+kaas. En natuurlijk ook kruidenkazen zoals mosterd, fenegriek, komijn, olijf/tomaat, kruidnagel/komijn, truffel, brandnetel, pesto en nog veel meer. Onze leveranciers zijn bijzonder en bevinden zich door het hele land:
Kaasboerderij Weenink uit Lievelde werkt volgens de succesvolle formule van ambachtelijke traditie en kaas van eigen melk. 
Boer Spierings uit Oss heeft de hele keten in eigen hand. Van het bemesten van het land, het melken van de koeien, tot het maken van melk tot kaas. Met elke stap beïnvloeden ze de smaak van de kaas.
 

Geitenkaas

Geitenkaas is ook goed vertegenwoordigd in ons aanbod; we verkopen jong, belegen, oud maar ook Italiaanse kruiden, fenegriek, rozemarijn, truffel en honingklaver. De geitenkaas komt van landwinkel en geitenboerderij De Mekkerstee in Ouddorp, zij maken (prijswinnende) kazen volgens eigen receptuur en van biologische geitenmelk.

'