Overslaan en naar de inhoud gaan
Geniet
in en om de winkel

Over Landwinkel Risseeuw van 't Westeinde


Wie zijn wij?

Wij zijn Jan Risseeuw en Miranda van ’t Westeinde. Van oorsprong hebben wij een akkerbouwbedrijf met een boomgaard.
Sinds 2004 hebben wij ook een boerderijwinkel.


Hoe het allemaal begon...

Het is allemaal begonnen met een kruiwagen gevuld met aardappelen langs de kant van de weg. De kruiwagen werd te klein en er kwam een marktkraampje, uiteindelijk werd het erf verbouwd, zodat we een echte boerderijwinkel konden realiseren, sinds kort zijn we aangesloten bij de keten van landwinkels (Landwinkel is een landelijke coöperatie van samenwerkende groente- en fruittelers en landbouwers). Ons assortiment bestaat uit verse groente en fruit, cadeaumanden, streekproducten en Landwinkelproducten.


Gezelligheid en een praatje

Miranda vertelt de klanten graag waar de producten vandaan komen en hoe het verbouwen en telen in zijn werk gaat. Voor de kinderen staan er skelters en er zijn geiten en konijnen. Als er een trekker staat mogen de kinderen daar ook wel eens op.
Gezelligheid en de klanten een echte boerderijbeleving bieden, daar genieten Jan en Miranda van!

 

 

Aardappelen

Als ervaren aardappelteler met liefde voor het vak besteden wij de grootste zorg aan onze aardappels. We hebben een ruim assortiment met de Bildtstar als specialiteit. Deze rode, vastkokende aardappel is dé grote ster onder de aardappels. Op de kleigrond worden ze zeer vakkundig geteeld, gerooid en daarna zorgvuldig gesorteerd. Zo bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit en treft u in onze winkel alleen eersteklas aardappels aan. Het aanbod aan aardappels is divers, van de kruimige Doré/ Irene tot de vastkokende Annabel. Ook zijn er heerlijke frietaardappels verkrijgbaar, zoals de traditionele Agria, maar ook de Forza is uitermate geschikt als frietaardappel.